adidas Supernova SEQ 7 Hardloopschoenen Heren Zwart Maat 46 103456

adidas Supernova Sequence 7 hardloopschoen heren De meeste ondersteunende schoen in de gehele Supernova serie, de schoen biedt uitzonderlijke mediale en zijdelingse steun. Gebouwd met een ademend mesh dat synthetische overlays gebruikt om de stabiliteit te verbeteren. De tussenzool in de schoen combineert ook verschillende technologieën voor het beste comfort. Boost Foam technologie die je energie vasthoudt en op het juiste moment weer afgeeft. Over de gehele zool is er EVA-Stable-Frame aangebracht, wat schokdempend werkt en het comfort verhoogt. De Supernova Sequence 7 biedt ook uitstekende tractie dankzij een nieuwe rubberen zool exclusief voor adidas van Continental. Deze unieke rubbersamenstelling zorgen voor de beste grip ongeacht de weersomstandigheden. Deze hardloopschoen is ook uitermate geschikt wanneer u loopt met overpronatie in de voet. Daarnaast is de schoen te gebruiken in combinatie met de MiCoach technologie. Maat: 46 Kleur: zwart, oranje Materiaal: synthetisch,
J-Services.nl adidas Supernova SEQ 7 Hardloopschoenen Heren Zwart Maat 46 103456
adidas Supernova SEQ 7 Hardloopschoenen Heren Zwart Maat 46
PRIJS: 74.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.