Callaway Xtreme 365 dames Links HANDSCHOENEN_CALLAWAY_HANDSCHOENEN_XT365LH_VROUW

Callaway Xtreme 365 Dames - De Callaway Xtreme 365 Glove zorgt voor prestaties onder alle weersomstandigheden door het opnemen van gedigitaliseerde synthetisch leer en Callaway’s X-Spann ademend materiaal.  Kenmerken:  Opti Flex ™ Materiaal: dat een goed gevoel geeft, flexibiliteit en een verhoogde duurzaamheid Versterkt Digitized Synthetisch Leer: betere grip en duurzaamheid in alle weersomstandigheden  X-SPANN ™: Advanced Performance: vochtafvoerende, ademend en flexibiliteit  Opti Fit ™ verstelbare sluiting: Thin, Light & Secure Fit Katoen Terry Manchet: Soft Feel en vochtopname
J-Services.nl Callaway Xtreme 365 dames Links HANDSCHOENEN_CALLAWAY_HANDSCHOENEN_XT365LH_VROUW
Callaway Xtreme 365 dames Links
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.