Castelli Broek Evoluzione Zwart 229075_4168

Geïnspireerd op de meest innovatieve bibshort ooit. In 1998 zetten we de wielerwereld op zijn kop bij het lanceren van de Progetto Y short. Hij werd gemaakt met een innovatieve 220-gram Lucra stof, een anatomische 8-paneel constructie, een elastiche silicone gripper, mesh bibs en de spectaculair anatomische Progetto Y zeem. De Progetto Y was een inspiratiebron voor de Evoluzione short, waarbij we alle onderdelen van een update voorzagen om een extreem comfortabele short te ontwikkelen. Vooral de nieuwe Prodry 2strati stof verdient een extra vermelding. Ze gebruikt een binnenlaag uit polyester en een buitenlaag uit nylon om vocht weg van de huid te transporteren en tevens voor optimale ondersteuning te zorgen. De Progetto Y was destijds het absolute topmodel en de Evoluzione is een waardige opvolger.
J-Services.nl Castelli Broek Evoluzione Zwart 229075_4168
Castelli Broek Evoluzione Zwart
PRIJS: 79.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.