Etnies Lounge Laarzen Dames Antraciet Maat 375 133927

Etnies Lounge W’s Laarzen. Stoere, soepele en zeer comfortabele dames laars met een uniek en eigentijds ontwerp. De zool geeft extra schokdemping, waardoor je soepel loopt. De schacht vouw je omhoog door de klittenband en drukknoop aan de zijkant los te maken, waardoor je hem ook als hoge laars kan dragen. Specificaties: Duurzame zool van STI foam. Klittenband en drukknoop aan de zijkant. Hoogte (met gevouwen zijkant): 19 cm Hoogte (omhoog gevouwen): 30 cm Materiaal bovenkant: Suède Materiaal binnenkant: Textiel Materiaal zool: Rubber Kleur: Antraciet Maat: 37,5
J-Services.nl Etnies Lounge Laarzen Dames Antraciet Maat 375 133927
Etnies Lounge Laarzen Dames Antraciet Maat 37,5
PRIJS: 38.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.