Harrows Darts Flight 1518 Marathon STD Zwart Smal 3 Stuks 64907

Harrows Flight 1518 Marathon STD Zwart Smal. Een nieuwe serie, mat afgewerkte flights, in de toch al toonaangevende MARATHON serie. Doordat er geen prints of afbeeldingen gebruikt zijn kan de speler zich volledig concentreren op de het winnen! Per 3 stuks. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
J-Services.nl Harrows Darts Flight 1518 Marathon STD Zwart Smal 3 Stuks 64907
Harrows Darts Flight 1518 Marathon STD Zwart Smal 3 Stuks
PRIJS: 1.25

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.