Magista Onda II AGPro Volt Black 844419708

Nike Magista Onda II AG-Pro Volt Black. Nike Magista Onda II AG-Pro Volt Black.
Model
De Magista is ontworpen voor de creatief ingestelde speler. Deze lichtgewicht voetbalschoen heeft een perfecte pasvorm door de schuine sluiting van de veter. De Magista is voorzien van een textuur die extra grip en controle op de bal geeft. Hierdoor springt de bal zelden meer van je voeten. De ronde noppen zorgen voor een optimale grip op grasvelden. Speel je veel op kunstgras dan doe je er verstandig aan een schoen met AG zool te kiezen.
Materiaal
Synthetische voetbalschoenen zijn zeer licht, hierdoor ben je als speler erg beweeglijk op het grasveld en kun je je tegenstander te vlug af zijn. Sythetisch materiaal neemt geen vocht op waardoor de schoen altijd zijn pasvorm zal blijven houden. Over het algemeen gaan synthetische schoenen lang mee als ze goed worden onderhouden. De schoen is voorzien van een verstevigde zool en harde hielkap die je stevigheid en stabiliteit geven. Hierdoor voel je je nog zekerder als je over het grasveld loopt.
Vandaag besteld voor 16:00 uur = morgen in huis!
J-Services.nl Magista Onda II AGPro Volt Black 844419708
Magista Onda II AG-Pro Volt Black
PRIJS: 62.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.