Renegade GTX Mid Dark Grey 3109459449

De Lowa Renegade GTX Mid voor heren. Classic All Terrain wandelschoenen. De Lowa Renegade GTX Mid is een klassieker van Lowa. Deze wandelschoenen zitten al jaren in de collectie van Lowa. De Briljante pasvorm gecombineerd met zeer duurzame materialen zorgt er voor dat deze schoen niet meer weg te denken is uit de Lowa wandelschoenen collectie.
De schoen is gemaakt op een Vibram zool. Die zorgt voor een goede demping en stabiliteit, ook bij langere wandelingen. Het bovenwerk is van top kwaliteit nubuck leer gemaakt. Het Gore-Tex binnenwerk zorgt voor droge voeten in alle omstandigheden.
Meer info over de schoen in het filmpje over de Lowa Renagade:
J-Services.nl Renegade GTX Mid Dark Grey 3109459449
Renegade GTX Mid Dark Grey
PRIJS: 189.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.