Wilson Lady Prostaff X Combo Tas Putter wilsonladyprostaffxcombotasputter

Spectaculaire Wilson Combo Golfset Aanbieding   
Wilson Lady Prostaff X Hybride/ IJzer Graphite Golfset De Prostaff X Combo Set geeft u de perfecte crossover tussen makkelijk te raken hybride clubs en meer traditionele Cavity ijzers in 1 set. De Hybrides beschikken over een lage CG Slagvlak design om de bal ver te kunnen lanceren. De ijzers zijn ontworpen met traditionele holle ijzerhoofd, perfect voor verschillende slagen op de golfbaan. Tevens is de golfset voorzien van een Pitching en een Sand Wedge voor de beste spin bij de kortere slagen. Hybrides: #4, #5  Loft IJzers:  #7, #8,  #9, PW, SW   
Wilson I-Lock Cartbag Blauw, Zwart, Rood Kenmerken:
- Vast zet mogelijkheden voor club in de top zodat deze roerloos rusten in een kar of trolley – Gemaximaliseerd vakken ontwerp voor veel bergruimte – Vakken: twee grote kledingstukvakken, vier externe vakken, groot geïsoleerd  vak en waterafstotende afstandsmeter vak met velours voering – Trolley basis te vergrendelen met de wagen of kar – Oversized strap aan voorzijde voor het dragen van de cartbag. – Grote handdoek ring, handschoen houder en afneembare gewatteerde riem & regen / travel cover.
Wilson Prostaff HL #2 of #3 Putter Verbeter uw putt prestaties op de green met de stijlvolle en de vergevende Wilson Prostaff HLPutter. De Putter is de ideale toevoeging aan uw golftas. Wilson Canopy Paraplu
Deze grote golfparaplu van Wilson Staff is voorzien van een windbreakersysteem, zodat uw paraplu niet direct dubbelslaat bij een stevige wind. Verder is deze paraplu bijna175 centimeter in doorsnee en voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip!
J-Services.nl Wilson Lady Prostaff X Combo Tas Putter wilsonladyprostaffxcombotasputter
Wilson Lady Prostaff X Combo + Tas + Putter
PRIJS: 399.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.