Playlife rolschaatsen Funky LED junior maat 33 168633

Playlife rolschaatsen Funky LED Beleef nu veel plezier met deze rolschaatsen van Playlife. De schoenen geven maximale ondersteuning en hebben een versteviging rond de enkel, zodat jij je comfortabel kan bewegen. De wielen hebben een diameter van 59 mm. Door de ABEC 5 kogellagers rol je super snel over de weg. De rolschaatsen hebben een oplaadbare batterij en kunnen oplichten in elf verschillende kleuren. Ze zijn volledig oplaadbaar via bijgeleverde USB -kabel. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal chassis: kunststof Materiaal schoen: canvas Materiaal wielen: polyurethaan Maat: 33 Diameter wielen: 59 mm Breedte wielen: 38 mm Wielhardheid: 80A Lagers: ABEC 5 Inhoud: 1 Paar rolschaatsen 1 USB-kabel
J-Services.nl Playlife rolschaatsen Funky LED junior maat 33 168633
Playlife rolschaatsen Funky LED junior maat 33
PRIJS: 71.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.