adidas SMC Barricade Boost tennisschoenen dames rz mt 37 13 173807

adidas SMC Barricade Boost tennisschoenen Deze super comfortabele dames tennisschoenen zijn door Stella McCartney speciaal ontworpen voor de aanvallende speelstijl van Caroline Wozniacki. De schoenen hebben een Boost foam tussenzool die zorgt voor een verende werking voor nog meer kracht in jouw stappen. Het naadloze breiwerk en het lichtgewicht materiaal aan de bovenkant verminderen het schuren en zorgen voor een grotere stabiliteit van de schoen. Specificaties: Geslacht: dames Materiaal buitenkant: synthetisch, mesh Materiaal voering: textiel Materiaal zool: rubber, foam Kleur: roze Maat: 37 1/3 Geschikte ondergronden: Hardcourt Smashcourt Gravel
J-Services.nl adidas SMC Barricade Boost tennisschoenen dames rz mt 37 13 173807
adidas SMC Barricade Boost tennisschoenen dames rz mt 37 1/3
PRIJS: 64.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.