Asics handbalschoenen Gel Domain 3 heren groen maat 445 131898

ASICS handbalschoenen Gel Domain 3 Deze ASICS handbalschoenen zijn super comfortabel en geven een goede ondersteuning. Je maakt makkelijk zijwaartse bewegingen vanwege de ondersteunende technologie aan beide zijdes van de schoen. Door de flexibele binnen- en buitenzolen en de extra kussentjes rond de enkels bieden deze handbalschoenen ook een uitstekende schokdemping. Met deze schoenen kun je jouw tegenstander makkelijk verrassen door de draaipunten op de zool, waar het rubber een extra goede grip heeft op de vloer. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: heren Materiaal bovenkant: synthetisch Materiaal binnenkant: textiel Materiaal zool: rubber Maat: 44,5
J-Services.nl Asics handbalschoenen Gel Domain 3 heren groen maat 445 131898
Asics handbalschoenen Gel Domain 3 heren groen maat 44,5
PRIJS: 49.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.