Cobra King F7 CL Black 5PW Set Steel IS_COBRA_CLUBS_King F7 CL Black 5PW Set Steel_MAN

De nieuwe Cobra King F7 ijzers zijn voorzien van Cobra’s Tecflo constructie. Deze techniek zorgt ervoor dat de met PWRSHELL voorziende slagvlavlakken zorgen voor meer afstand, precisie en vergevingsgezindheid. De T.O.P. techniek zorgt daarbovenop voor een lage Center of Gravity. Samenstelling set: 5 – SW
Alle King F7 One Length clubs beschikken over de lengte en het gewicht van een ijzer 7. Om dat mogelijk te maken, is het gewicht van het clubhoofd bij de andere ijzers aangepast. Het blad van de hogere ijzers (8-PW, GW) is immers groter en moest daarom progressief lichter worden gemaakt. De lagere ijzers (5 en 6) daarentegen een kleiner clubblad dat extra gewicht mee moest krijgen. Zo weegt iedere club (met een Fujikura Pro 63i graphite shaft) nu exact 380 gram.
J-Services.nl Cobra King F7 CL Black 5PW Set Steel IS_COBRA_CLUBS_King F7 CL Black 5PW Set Steel_MAN
Cobra King F7 CL Black 5-PW Set Steel
PRIJS: 599.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.