FitBike Tablet en Smartphone Houder 4584

De Fitbike Tablet en Smartphone Houder zorgt ervoor dat jouw tablet of smartphone stabiel op jouw fitnessapparaat staat. De houder is geschikt voor zowel crosstrainers, hometrainers als spinningfietsen. De houder is voorzien van een strak disign en is eenvoudig te verstellen.  Ook beschikt de houder over rubberen beschermstrips. De strips zorgen ervoor dat je tablet of smartphone zelfs tijdens de meest intensieve training veilig blijft staan. Ook voorkomen de rubbers de kans op krassen of anderen beschadigingen. 
Let op: Wanneer je deze houder wil gebruiken bij de Magnetic Basic is er geen plek meer voor het display zelf.
J-Services.nl FitBike Tablet en Smartphone Houder 4584
FitBike - Tablet - en Smartphone Houder
PRIJS: 14.20

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.