Harrows Darts Eric Bristow Silver Arrows Steeltip 26 Gram 64473

De 5-voudige wereldkampioen Silver Arrow-serie is vormgegeven op basis van zijn toernooi winnende darts. Het geeft de opkomende speler een kans om de ‘Crafty Cockney’ prestaties te herhalen. Shaft: Alamo. Flight: Marathon. Gewicht: 26 Gram. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
J-Services.nl Harrows Darts Eric Bristow Silver Arrows Steeltip 26 Gram 64473
Harrows Darts Eric Bristow Silver Arrows Steeltip 26 Gram
PRIJS: 12.05

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.