Nijdam Junior Kunstschaats 3175 Verstelbaar Zwart Maat 34 37 101189

Nijdam Junior kunstschaats 3175 verstelbaar Semi softboot – Kunstschaats voor kinderen gemaakt van polyamide mesh/PVC lederen semi-softboot. – In 4 maten verstelbaar d.m.v. gepatenteerd easy verstelsysteem. – Tweezijdige snelsluiting met slot, bevestigd d.m.v. een eenvoudig te vervangen verschroefde verbinding. – 1x wreefband met klittenband en vetersluiting. – TPE enkel-, hiel- en teenkap – Synthetische schaatshouder met roestvrij stalen kunstschaatsijzers. – Deze schaatsijzers zijn reeds voorgeslepen. Hielknop-verstelsysteem III: – Per maat in te stellen d.m.v. drukknop achterop de hak van de schoen – De schaats is handmatig in maat verstelbaar door de hak naar voren of naar achteren te schuiven in de gewenste maat Type schoen: Semi Softboot Maat: 34-37 Materiaal: polyamide, synthetisch, staal Kleur: zwart, zilver, paars Let op! Zijn niet voorzien van kunstschaatspunt.
J-Services.nl Nijdam Junior Kunstschaats 3175 Verstelbaar Zwart Maat 34 37 101189
Nijdam Junior Kunstschaats 3175 Verstelbaar Zwart Maat 34 37
PRIJS: 40.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.