Powerslide Inline Skates Doop Freestyle wit maat 4349 126889

Inlineskates Doop Freestyle Deze Powerslide skeeler is een bijzonder type. Het model heeft een heeft geen soft boot. Je kan dus iedere binnenschoen gebruiken die je wilt. Dit heeft als voordeel dat de skater zelf kan kiezen welke schoen hij/zij draagt. Tevens is er meer ruimte, zodat de schoenmaat erg varieert. Lichtgewicht frame Het frame van deze inline skates is gemaakt van aluminium. Daardoor is het onderstel lichtgewicht, maar ook zeer sterk. Dit zijn prettige eigenschappen voor inline skates. – Maat: 43/49 – Kleur: wit – Gewicht: ca. 1.3 kg – Wielen: 4x 80 mm / 85A – Lagers: Abec 7 – Remmen: geen – Materiaal wielen: PU – Schoenmateriaal: Mesh, Kunststof, aluminium – Binnenschoen materiaal: Niet aanwezig – Sluiting: 3x clipsluiting,
J-Services.nl Powerslide Inline Skates Doop Freestyle wit maat 4349 126889
Powerslide Inline Skates Doop Freestyle wit maat 43/49
PRIJS: 139.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.