Red Wing vuurbestendige winter overall unisex oranje mt M 168255

Red Wing vuurbestendige winter overall Deze klassieke winter overall heeft een comfortabele vuurbestendige katoenen voering en is volledig geïsoleerd met Thinsulate isolatie. De overall heeft vonkvrije ritssluitingen en drukknopen om de mouwen en broekspijpen te versmallen. De drukknopen zijn afgeschermd aan de binnenkant, zodat het koper niet tegen jouw huid komt aan de binnenkant. Ook heeft de overall reflecterende strepen van 50 mm breed over de schouders en rond de armen en benen. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid en meer veiligheid in alle omstandigheden. Zakken: – Twee borstzakken met ritssluiting. – Een zakje op de linker mouw voor een pen en een gas detector. – Twee kontzakken, waarvan de rechter afgedekt is met een flapje. – Gereedschapszak op het rechter been. – Twee steekzakken, die toegang bieden tot de binnenkant. Specificaties: Model: 61430 Geslacht: unisex Pasvorm: regular Vuurbestendig: ja Anti-statisch: ja Geïsoleerd: ja Keurmerken: EN ISO 11612, EN 1149-5,
J-Services.nl Red Wing vuurbestendige winter overall unisex oranje mt M 168255
Red Wing vuurbestendige winter overall unisex oranje mt M
PRIJS: 59.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.