Reebok hardloopschoenen Clshx Runner SP dames roze maat 38.5 171875

Reebok CLSHX Runner SP hardloopschoenen Met deze super hippe schoenen steel jij de show tijdens het hardlopen! De hardloopschoenen hebben een stevige constructie rond de middenvoet en zijn zeer licht en flexibel. De schoenen met Hexalite demping zijn gemaakt voor energieke hardloopsessies in alle weersomstandigheden. De buitenzool heeft een grof profiel, waardoor je een perfecte grip hebt. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: dames Materiaal bovenzijde: mesh, synthetisch Materiaal binnenvoering: mesh Materiaal onderzijde: foam, rubber Maat: 38.5
J-Services.nl Reebok hardloopschoenen Clshx Runner SP dames roze maat 38.5 171875
Reebok hardloopschoenen Clshx Runner SP dames roze maat 38.5
PRIJS: 47.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.