Rugtrainer Best Fitness Hyperextension Abtrainer BFHYP10 2722

De Best Fitness Hyperextension BFHYP10 is zowel een buiktrainer als een fitnessapparaat om de onderrug te versterken. Met deze rugtrainer heb je alles wat je nodig hebt voor het versterken van jouw core.
Bepaal zelf de intensiteit van uw training
De Best Fitness Hyperextension is in te stellen op drie verschillende startposities variërend van 15, 20 tot 25 graden. Door de pin uit te trekken kies je de gewenste startpositie die de intensiteit van jouw training bepaalt. Daarnaast beschikt het apparaat over zes posities voor hyperextension en drie posities om de beensteun aan jouw lengte aan te passen. Hierdoor is optimaal trainingsgemak gegarandeerd!
Buiktrainer voor elke dag
De Best Fitness Hyperextension buiktrainer is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Zowel beginner als professionele sporter is eenvoudig in staat om het gewenste resultaat te bereiken. Gebruik de BFHYP10 rugtrainer om buikspieren beter te definiëren, de onderrug te versterken en flexibiliteit te bevorderen
J-Services.nl Rugtrainer Best Fitness Hyperextension Abtrainer BFHYP10 2722
Rugtrainer - Best Fitness Hyperextension & Abtrainer BFHYP10
PRIJS: 185.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.