Under Armour SpotLight TF Rocket voetbalschoenen rood mt 44 168026

Under Armour SpotLight TF Rocket voetbalschoenen Met deze voetbalschoenen steel jij de show op elk kunstgrasveld. De schoenen hebben een zacht kunstlederen bovenwerk dat ervoor zorgt dat de schoenen extra licht van gewicht zijn en toch super stevig en stabiel aan jouw voeten zit. De zool geeft een super goede grip en ondersteuning in alle richtingen. Zo maak jij super snel al jouw bewegingen en ben jij de winnaar op het veld. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: heren Materiaal bovenzijde: kunstleer Materiaal binnenvoering: textiel Materiaal onderzijde: rubber Maat: 44
J-Services.nl Under Armour SpotLight TF Rocket voetbalschoenen rood mt 44 168026
Under Armour SpotLight TF Rocket voetbalschoenen rood mt 44
PRIJS: 34.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.