Ventura Skihelm Mat Zwart Maat 5255 cm 108932

De skihelm van Ventura bestaat uit een schokbestendige ABS hardshell bovenste laag en beschermt daarmee optimaal bij een val. De binnenkant heeft een warme, ademende voering. De 5 openingen zorgen voor perfecte luchtverversing en voorkomen opbouw van warmte in de helm. De zachte oorkussens zorgen ervoor dat de oren worden beschermd tegen de kou, bij warm weer kunnen deze worden verwijderd. Met de speciale ring kan de helm naar de perfecte pasvorm worden aangepast. Aan de achterzijde van de helm bevindt zich een houder om de bril te bevestigen. – ABS Hardshell – Gemakkelijk te openen en sluiten – Door middel van ringsysteem verstelbaar – Zowel voor volwassenen als junior Maat: 52 / 55 cm Kleur: mat zwart
J-Services.nl Ventura Skihelm Mat Zwart Maat 5255 cm 108932
Ventura Skihelm Mat Zwart Maat 52/55 cm
PRIJS: 34.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.