Welling Putting Mat 8 Meter 0899272002

De putter is de belangrijkste club in uw tas. Een golfer die ook een goede putter is, is dus absoluut in het voordeel op de golfbaan. Met een puttingmat oefent u eenvoudig de richting waarin u de bal putt, maar ook de snelheid die u de bal meegeeft. Samen bepaalt de combinatie van deze aspecten hoe goed u de bal putt. Welling Putt Mat 8 Meter- Welling Putt matten zijn ontworpen om te trainen en je putting vaardigheden te ontwikkelen. De mat wordt verkocht met een trainings boek en 3 gangen scorekaart boekjes van verschillende moeilijkheidsgraden. Hiermee oefent u alle aspecten van een putting stroke en ontwikkeld u meer gevoel voor aanraking, lengte en snelheid. Welling Putt 8 Meter Ultimate Putting Mat Eigenschappen: Lengte: 8 Meter Breedte: 63.5 inch 2 speel richtingen die u in beide richtingen toelaten om meerdere putting oefeningen te doen elk met een ander gevoel. 1 grafische weergave van de hole om te leren hoe te eindigen in de goede putt zone (“Welling-Putt zone”) 1 “zebra” zone om te leren hoe om te voorkomen dat de put te kort is 7 verschillende “feel” zones
J-Services.nl Welling Putting Mat 8 Meter 0899272002
Welling Putting Mat 8 Meter
PRIJS: 429.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.