Yenee sport shirt print 42815876

Als je van typisch Afrikaanse kleuren houdt, dan is het Yenee sport shirt echt iets voor jou! Dit semi-fitted stretch shirt heeft een zéér elegante en vrouwelijke look. Als je goed kijkt zie je een aantal bijzondere en unieke details zoals contrasterende boordjes geïnspireerd door de Maasai, Afrikaanse prints en een vakje met verborgen rits onderaan dit shirt, aan de rechterzijde. Écht, elk shirt heeft een unieke print, je zal dus écht de enige zijn met dit hardloopshirt!
Mocht de All-Over Afrikaanse print iets te veel Afrika voor je zijn, dan kun je ook nog kiezen uit een egale kleurstelling (Yenee sportshirt Raven) met alleen een Afrikaans detail in het boordje van de kraag.
Mesh panelen op de schouders zorgen voor goede ventilatie, mooie pasvorm en de platte naden zorgen voor extra comfort.
Pluspunten:
 

* Perfecte pasvorm
* Verborgen rits
* Unieke print
* Machine wasbaar
J-Services.nl Yenee sport shirt print 42815876
Yenee sport shirt print
PRIJS: 32.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.